De Rebecca Minkoff Monogram Camerabag, ooh wat wil ik die toch graag hebben. Ik heb het geluk dat ik mijn vriendjes spiegelreflex altijd mag lenen. En inmiddels wonen wij samen, dus dan is die stiekem ook een klein beetje van mij. Een aantal maanden terug kocht ik een top lens en sindsdien ben ik geobsedeerd door foto’s maken who doesn’t these days.

Het jammere is dat mijn vriendje er een standaard oerlelijk tas bij heeft sorry bf!. Nou heb ik 5 maanden lang met een dergelijke tas gelopen toen ik backpacker was (klinkt als een beroep he ;)). En toen vond ik dat geen probleem. Maar eenmaal uit de wereld van backpackers thuis dus vind ik het toch belangrijk dat ik er leuk bijloopt :D

Rebecca Minkoff Monogram Camerabag

De camerabag van ontwerpster Minkoff is tijdens New York Fashion Week bij vele bekende bloggers gespot. Grote kans dat jullie deze ook al hebben zien voorbij komen. Nee? Kijk maar eens hoe leuk die is!

Rebecca Minkoff

Rebecca Minkoff

Rebecca Minkoff

Rebecca Minkoff

Rebecca Minkoff

Foto’s via de Facebookpagina van R. Minkoff

Leuk detail: de tassen dragen de initialen van de bloggers how awesome! Toegegeven, die is toch stylish?

Sinterklaas kapoentje…
Helaas helaas, is deze uit de SS/’13 collectie. Nog even wachten dus!