Joehoe, I’m back en ben vandaag weer hard aan het werk geweest. Het was eigenlijk niet eens zo verschrikkelijk om weer aan het werk te gaan, hoewel ik wel erg zin had om weer te gaan bloggen na bijna 1,5 week afwezig te zijn, maar daarvoor moest ik een dagje wachten. Mijn eerste post wil ik wijden aan jullie Parijs tips, waarvan ik enkele heb meegenomen om ook daadwerkelijk uit te voeren, kijk maar eens mee…

Mont Marte & Laduree

Marlyssa gaf me de tip om naar de wijk MontMarte te gaan, waar ik later ook veel over heb gehoord in Parijs zelf. Ik moet zeggen dat het een ontzettend gezellige wijk is, alleen wel vermoeiend om de heuvel op te lopen. De Sacre Coeur is natuurlijk het hoogtepunt van de wandeling! Ook moest ik Laduree proberen, wat (bij toeval tegenaan gelopen) me  gelukt is. Ik heb er macarons gekocht, jammiee. Overigens mijn allereerste keer dat ik macarons probeerde.

resiblogger staat voor de Sacré-Cœur

Bij de Sacré-Cœur

straatje in de wijk mont marte Parijs

Straatje in Montmarte

Uniqlo
Mevrouw Ekster kwam met veel tips waarvan ik er in ieder geval één heb meegenomen. Mijn dank hiervoor, want ik was de naam van die leuke Japanse winkel (I heart alles wat Japans is) alweer vergeten: Uniqlo. Na een -bij elkaar- halve dag wandelen door de drukke straten van Parijs heb ik tot nekpijns aan toe, twee keer, de winkel niet kunnen vinden. Mijn dank is groot, Fashionunited voor de correcte informatie #fail. Anyways geloof ik dat de winkel wél te vinden is aan de Boulevard Haussmann (tip voor mezelf: kijk op de website van de winkel). Maar toen had ik er eigenlijk geen zin meer in, ik neem me voor dat de winkel zo geweldig niet is ;-)

Eifeltoren
En tot slot zei Miss Evie dat ik de Eiffeltoren niet moest overslaan hehe. Nou dat was geen probleem gezien ons hotel een halte van de Eiffeltoren verwijderd was. Na dag zoveel heb je dat ding ook wel weer gezien. Maar, eerlijk is eerlijk, het is zeker een indrukwekkend gebouw (vooral in de avond, zonder discoverlichting).

Bedankt voor al jullie tips! Ik heb helaas niet alles kunnen proberen, doh.
Wat betreft de Bucketlist! Komt snel online!