Ga je binnenkort op reis en wil je slapen op een unieke locatie? Wij slapen tijdens onze reizen regelmatig in een Airbnb appartement en vinden dat heel fijn. Wil jij dat ook proberen? Dan hebben wij een kortingscode voor Airbnb voor jou! Wij geven jou via deze link direct €30 korting op je Airbnb accommodatie! Kun je met korting gelijk proberen of Airbnb wat voor jou is.

Hoe werkt de Airbnb kortingscode?

Hoe werkt de kortingscode van Airbnb?

Als je op onze €30 kortingslink hebt geklikt kun je via de button klikken op “Meld je aan om je tegoed te claimen”. Als je je gegevens hebt ingevuld kun je een Airbnb slaapplek gaan zoeken. Ben je geslaagd? Reserveer dan je accommodatie en de Airbnb korting van €30 wordt direct verrekend! Makkelijker kan het niet. Wil je de kortingscode nog niet direct gebruiken? Na je aanmelding bij Airbnb blijft de korting een jaar op je account staan. Je kunt dus even wachten met het gebruiken van de kortingscode.

Is Airbnb nou wel veilig?

Ja hoor, Airbnb is veilig. Alle Airbnb verhuurders worden goed gecontroleerd en bovendien kun je veilig betalen. Wij zoeken alleen accommodaties uit met goede reviews zodat we zeker weten wat we kunnen verwachten. Zo heb je ook superhosts. Dit zijn verhuurders met accommodatie met veel enthousiaste reacties. Tenminste 80% van de recensies hebben 5 sterren zijn. De voordelen van een superhost zijn is bijvoorbeeld een badge waardoor ze sneller gevonden worden.

Onze ervaringen met Airbnb

Airbnb is voor ons de mogelijkheid om nieuwe mensen (locals) te ontmoeten, tussen de locals in te verblijven en vaak goedkoper en unieker te overnachten. We hebben al op heel veel plekken in een Airbnb accommodatie overnacht en alleen maar goede ervaringen. We sliepen in zowel privékamers als eigen huisjes en zijn er alleen maar lovend over!