Onze Travel Resources

Een van onze doelen is om zo eerlijk mogelijk te zijn op de blog en alleen tips en spullen te delen met onze lezers waarvan wij vinden dat ze je reis of sport ook echt de moeite waard maken. Omdat we veel vragen krijgen over hoe wij vliegtickets boeken, hoe we hotels zoeken etc. hebben wij een pagina gemaakt met een overzicht van onze beste resources.

Lonely Planets

We gebruiken niet zoveel boeken meer op reis zoals ik vroeger in 2007, tijdens mijn eerste backpackreis deed (toen had je nog geen smartphones). Maar voor de voorbereiding van een reis maakt ik nog wel gebruik van Lonely Planet. Het liefst koop ik ze in papieren vorm voor op de boekenplank, maar tegenwoordig lees ik ook de ebook versie bij de bibliotheek.

Voordeel van Lonely Planet boeken: ze geven nuttige informatie over slaapplekken, ze beantwoorden vragen waar je treinkaartjes kunt boeken en kopen.

Nadeel van Lonely Planet: staat het in de Lonely Planet, dan kun je er vanuit gaan dat het ook gehyped wordt en ontzettend druk is.

Uit onze ervaring heeft Bol.com altijd de beste prijzen van Lonely Planets. Bekijk alle Lonely planets op Bol.com

Handige reis apps

Op reis gebruiken we een aantal apps die het leven op reis een stuk gemakkelijker maken. Welke apps wij gebruiken vind je in de post: reisapps waar je echt wat aan hebt.

Camera’s

Ik fotografeer en film met een Nikon D610. “Onlangs hebben we een systeemcamera gekocht, een Sony A6000 om te filmen en een minder zware camera op zak te hebben.

Bekijk hier al onze cameragear voor op reis.

nikon d610 reisblog

Sommige links zijn affiliate links. Dit betekent dat we een kleine commissie krijgen als je het product of de dienst via onze link koopt. Je betaalt hier niks extra’s voor en het product wordt er ook niet duurder van. Met deze inkomsten kunnen wij jou gratis informatie geven en de inkomsten gebruiken om de website constant te verbeteren. Koop je via link? Dan steun je mijn blog. Dankjewel!