Ben je op zoek naar de mooiste plekjes om te surfen? Frankrijk is de ideale bestemming voor een roadtrip met de camper of auto op zoek naar de surf. Lekker met de wind door je haren terwijl je naar je volgende bestemming rijdt om te surfen.Ben je op zoek naar inspiratie voor je surfroadtrip? Seek no more, want wij hebben een mooie surfroute voor Frankrijk voor je op een rij gezet. Want met deze roadtrip door Frankrijk en Spanje is elke surfer zoet. Van Moliets tot San Vicente! 

Zuid-Frankrijk en Spanje: road Trip langs de golf van Biskaje 

Je start in: Moliets/ Je eindigt in: San Vicente de la Barquera in Spanje

 


Stop 1 Bordeaux

Je maakt een tussenstop halverwege de reis richting Moliets in Bordeaux of je start je reis in Bordeaux.

Je vliegt al naar Bordeaux vanaf €68

Leuke hotels in Bordeaux

Reistijd:
01 46 min (147 km) waarvan 1 u. 00 min. snelweg

Geschatte kosten:
€ 16,48waarvan Tol € 3,70
Brandstof € 12,78

Stop 2 Moliets

Moliets heeft prachtige golven omdat de rivier hier naar de zee uitmondt. De beste surfspots vind je daarom ook rondom deze plek. Ook zijn er veel leuke campings en barretjes in het stadje. Wil je op surfkamp? Wat dacht je van Dreamsea surfkamp Moliets? Campings in Moliets

Geschatte kosten:

€ 2,67 waarvan Brandstof € 2,67

Stop 3 Hossegor

Hossegor is de mooiste surfspot van de Franse kust en bekend van de Quicksilver Pro! Wil je jouw surfhelden spotten? Zorg dan dat je er rond dit event bent! Waarom de surf zo goed is? Zandbanken voor de kust zorgen voor wereldberoemde golven, met name in de herfst en winter!

Reistijd: 1 u. 38 min. (38.2 km) waarvan 15 min. snelweg

Geschatte kosten:

€ 6,88 waarvan Tol € 3,00
Brandstof € 3,88


Stop 4 Biarritz

Ook Biarritz wil je niet missen als het gaat om surfen. De Quicksilver Pro werd voor Hossegor zelfs in Biarritz gehouden. Naast surfen kun je in Biarritz goed shoppen, op het strand bakken en feesten!

Reistijd: 0 u. 54 min. (66.8 km) waarvan 35 min. snelweg

Geschatte kosten:

€ 10,84 waarvan Tol € 4,70
Brandstof € 6,14

Stop 5 Zarautz

Zarautz is de surfplek in Spanje voor beginnende en pro-surfers van over heel Europa. Naast heerlijke golven kun je lekker bakken en op je longboardje over de boulevard cruisen. En in de avond is er genoeg vermaak: van lekker eten tot feesten in de vele barretjes.

Reistijd: 2 u. 33 min. (230 km) waarvan 2 u. 23 min. snelweg

Geschatte kosten:

€ 28,14 waarvan Tol € 8,75
Brandstof € 19,39

Stop 6: San Vicente de la Barquera

Je surftrip eindig je aan de Cantabrische kust in het schilderachtige kustplaatsje San Vicente de la Barquera. Wat de stad zo mooi maakt is de rivier dat uitmondt in de zee met de bergtoppen van de Picos. Ook is er een prachtige jachthaven en lekker eten in de stad wat San Vicente de la Barquera een mooie afsluiter van je roadtrip door Frankrijk en Spanje maakt. En natuurlijk kun je goed surfen in San Vicente. De golven zijn hier voor surfers van allerlei niveaus geschikt.

Meer over Frankrijk: