Die hard Style Spy volgsters weten allang dat ik een soort van obsessie met het merk Roxy heb. En met een nieuwe maand waarin studenten langzaam weer wennen aan het studentenleven en harde werkers afscheid nemen van de schare zomervakanties, hoort een nieuw lookbook: het Roxy lookbook: F’13.

 

De herfst is mijn favoriet seizoen. Ik hou van de warme zomer (avonden), maar stiekem verlang ik nog meer naar die cosy herfstavonden. De gekleurde lichtjes op straat, terwijl mensen uit het werkende leven door de met oranje gekleurde blaadjes fietsen en het al om 5 uur donker is. Dat de straten in het donker nog zo vol leven zitten en ik stiekem met een warm kopje groene thee onder een fleece dekentje met series als Dexter en Game of Thrones meeleef. En ik verlang naar een mooie khaki jas, een jogginghoodie en warme boots met aztec detail. En stiekem, stiekem verlang ik ook alweer naar wintersport op een locatie zoals vorig jaar: een houten huisje in de bergen en pretty much elke dag meer vallen dan opstaan met een snowboard onder mijn voeten.

 

En zoals elke seizoen komt ook Roxy weer met een geweldig lookbook geschoten op een breathtaking locatie. Chapeau voor de marketingafdeling van Roxy voor het kiezen van zulke geweldige surfsters en voor de dromerige campagnes, want ook dit keer wil ik weer (bijna) alles kopen! <3 Roxy

Anything you like?