Weten jullie de vorige Roxy Pop Surf collectie nog? Wauw, die was zo gaaf. Maanden heb ik naar het palmtree badpak gezocht, tot ik die in de uitverkoop vond. Dit jaar hoop ik die toch echt te gaan dragen. Vorig jaar had ik te weinig zon gevangen. Ook dit jaar. Ehm, okay, smoesjes, ik wil gewoon nèt even fitter zijn voor ik mezelf weer in zwemkleding hijs. Kan ik ooit zeggen dat ik mezelf fit genoeg voel? De nieuwe zomercollectie is nèt even anders dan ik van Roxy gewend ben. De kleuren zijn minder uitgesproken, de modellen meer in de make-up én de vormen nét iets te girl next door. De collectie kan wat mij betreft niet tippen aan die van vorig jaar. Maar misschien wel omdat ik een beach girl ben. Palmtrees, kleuren van de ondergaande zon love it. But you are still my summer girlfriend Roxy. 

Boven: die badpak uit de vorige collectie

De collectie is onder andere te koop bij Asos.

Wat vind jij van de Roxy Pop Surf collectie?