Ja hoor, het winterseizoen komt er in Europa weer aan (hier in Nieuw Zealand lijkt het nog steeds een beetje winter) en de winkels raken weer vol met de mooiste ski-jassen, beanies en handschoenen. Ga je dit jaar op wintersport en zoek je nieuwe snowboardkleding? Dan ben je vast net als ons gek op de Tora Bright (Roxy snowboard girl) vs Roxy collectie. De Roxy Torah Bright collectie is gemaakt voor de gals met grote dromen. En dat is niet gek want Tora is ook het pro-model dat op het podium stond in zowel de olympische spelen van 2008 als 2012, Big Dreams coming true, right?

In Nieuw Zeeland heb ik de collectie al gespot (ze lopen ietsje voor doordat het net winter is geweest) en betaalde ik maar $35 NZ (€22) voor die leuke beanie hieronder. Overigens draag ik de rand omgekruld, dat is meer mijn stijl :)

Tora Bright beanie

In Nederland is die helaas €35, maar nog steeds geen gekke prijs voor Roxy! Hou je van blauw en grijs? Dan is de nieuwe Roxy wintercollectie jouw ding!

De Torah is de enige in het Roxy assortiment voorzien van Magne-traction edges, say what? Lees meer over deze technologie :). In combinatie met de agressievere C2x camber is dit bord super solide in alle sneeuwcondities, waaronder ijs. Super poppy, licht en stabiel, dit bord is ontworpen voor alles; van diepe poederdagen tot worldclass halfpipes.

In Nederland is de collectie te verkrijgen via de webshop van Roxy Benelux.