Ja ik ben lid van de Roxy facebookpagina hoe kan het ook anders. Mijn liefde voor het merk heb ik nooit onder stoelen en banken geschoven. Toen ik het lookbook van de nieuwe collectie voorbij zag komen moest en zou ik deze foto’s op mijn blog plaatsen i know, it’s weird. Ik hou gewoon van lookbooks. En niet alleen van Roxy. Met een lookbook heb je mij als klant in the pocket hoor. Mits het goed gecombineerd is natuurlijk. Behalve bij H&M, daar trap ik niet meer in. Die foto’s zijn zo misleidend mooi dat ik bij het openen van het pakketje vaak teleurgesteld ben. Te kort, minder diepe kleur dan ik dacht, dunnere stof… je herkent dat vast wel. Shoppen doe ik bij h&m dan ook liever fysiek. Anyways, hier zijn “mijn picks” van de Roxy winterholiday collectie!

Evey

Wat vinden jullie van deze Roxy collectie?

Fijn weekend allemaal!

P.s maandag is er weer een winactie :D