Shame on me. Als (amateur, dat dan weer wel) boardchick had ik nog niet eerder dan een jaar geleden van Salt Gypsy gehoord. Pas werd ik er door vriendin Sheena op gewezen dat zij vond dat de leggings van de Roxy Surf Capsule collectie ontzettend veel weg hadden van de leggings van Salt Gypsy. Uiteraard ben ik gelijk gaan kijken en ja er zijn wat overeenkomsten, maar je kan dan ook weinig creativiteit kwijt op een legging toch?

Salt Gypsy heeft hebberige geometrische surfleggings, surfshorts, rashguards en travel wraps! Salt Gypsy founder, Danielle Clayton, leeft en ademt de surf lifestyle. Frustrated with the lack of style in female surf wear, she set out to showcase and promote the independent surfwear designers, mostly female surfers themselves, creating super fly gear for us to wear in the lineup.

Pak 3 jaar werken in de Malediven als surfguide, 2 jaar als sales rep voor Billabong NZ. Combineer dat met een degree in Design en dit is wat je krijgt scroll down for images ;-) Oh en je kan zelfs je eigen leggings laten samenstellen, hoe tof?

P.s. deze maand ga ik op surfcamp naar Fuerteventura! Ik tel de dagen al af. Wat vinden jullie van Salt Gypsy, jajh? or najh?