Het is al weer even geleden dat ik richting New York vertrok (bijna een jaar!). En al mijn research naar die leuke New York hotspots heb ik ein-de-lijk voor jullie gebundeld in een blogpost gefeliciteerd Evey. Had ik maar meer tijd, fulltime bloggen bijvoorbeeld, dan had ik ze al veel sneller klaar staan. Hopelijk vergeven jullie het lange wachten voor een paar leuke hotspots in New  York. Ja? Ok komt ie.

Later lezen? Pin dit artikel op Pinterest!

https://pinterest.com/pin/216595063312990448/?source_app=android

Cosmetic Market

Cosmetic Market is voor de beauty meisjes onder ons. En ja ook in mij schuilt een beautymeisje. De winkel ziet er van binnen goedkoop uit, maar ohoh wat een goedkope spulletjes hebben ze daar. Ik heb er een ronde borstel voor mijn pony gekocht (ja die heb ik niet meer) en wat producten van oudere collecties. Het ligt in de buurt van de Grand Central Terminal, dus plak de market er even achteraan.

Where

15 East 37th Street
New York, NY 10016

hotspots in New York Flight Club Sneakers

hotspots in New York Flight Club Jordans

Flight Club

Ik ben een fan van sneakers. Mede door mijn bijbaan in Sneakers heb ik een grote collectie sneakers verzameld iets teveel sneakers in twee zinnen. Ik ben gek op limited editions, zoals mijn paars met mintgroene Nike Air Max One’s en Jordan sneakers (maar die zijn zo duur). In deze sneakerwinkel vind je soms wat dure, maar exclusieve sneakers, zoals Jordan. Alle sneakers zijn verpakt in plastic. Ga daar heen al is het alleen al om te kijken.

Where

812 Broadway,
New York, NY 10003

hotspots in New York Anthropology

Anthropologie

Eén van de leukere winkels vind ik Anthropologie. Je kunt er hoge hebgehalte en originele items voor in je huisje vinden, maar ze verkopen er ook kleding. Ik spotte er een ontzettend leuke flappy hat die ik uiteindelijk niet kocht en 2 maanden later nog eens vasthield in de Anthropologie in Londen en weer niet kocht, hoezo twijfelaar?. Verder spotte ik er het boek ‘IT’ van Alexa Chung, lekkere zeepjes, gastenhanddoekjes en veeeel meer.

Where

Verschillende locaties, maar om in Broadway te blijven (Flight Club)

let wel, het is een enorm lange straat, je vergist je zo in het lopen

375 West Broadway
New York, NY

hotspots in New York Forbidden Planet comis books strip my little pony manga

hotspots in New York Forbidden Planet comis books strip

Forbidden Planet

Als je van anime en strips houdt dan is dit the place. Ze hebben een grote collectie aan verzamel ‘poppen’, (The Walking dead bijvoorbeeld)strips, boeken en allerlei andere stripfiguren. Een must, ook al is het alleen maar om naar mini Iron man te kijken awww.

Where

832 Broadway,
New York, NY 10003

Pilgrim Surf Supply

Pelgrims Surf Supply is een surf winkeltje in Williamsburg, Brooklyn, met kleding en equipment die elke surfer nodig heeft. Boeken, stijlvolle outdoor kleding en een repair service voor beschadigde surfboard (where are the waves in Williamsburg?). Verder kun je er als actieve New Yorker terecht voor outerwear kleding, afhankelijk van het seizoen. Wat niet per seizoen veranderd zijn de boards en wetsuits no matter the weather.

Where

68 North 3rd Street,
Brooklyn, NY 11249

Enenen? Zit er iets tussen wat je zelf leuk vind?

Meer lezen?