Sinterklaas cadeau ideeën!

 

De Sint en zijn pieten zijn weer in het land. En dat betekent weer cadeautjes! Tijd om de wishlist weer op te stellen nog niet alles gekregen wat je hartje begeert? Als boardchick wens ik natuurlijk elk jaar weer een nieuw longboardje, maar ik geloof dat ik er al genoeg in huis heb, dit jaar daarom een gaaf Arbor boardje op de wishlist. Teveel wensen voor de beste man? Geen nood, want de kerstman komt ook alweer richting ons land jayj!

Tijd om een paar leuke sinterklaas cadeaus te bedenken om op je sinterklaaslijstje te zetten. Ik heb een aantal leuke spulletjes gevonden die ik wel van de beste man zou willen krijgen (a)! En ja natuurlijk wel voor de sportieve meisjes, want daar draait deze hele blog om. 

sinterklaas cadeau ideeën

1. MacBook Pro Retina 15 inch hoes case (zoals de mijne – dus die heb ik al XD) voor je Mac 2. Xperia X Compact cover voor de Sony Experia en andere leuke telefoonaccessoires 3.
Arbor snowboard bij Blue Tomato 4.  I love the seaside boek5. Roxy Goggles via Zalando

Somethin’ you like?