Sinds een paar weken ben ik weer fanatiek aan het fitnessen na mijn dagelijkse bezoekjes aan de bibiliotheek. (Ik had het sporten stiekem een beetje verwaarloosd). Ik heb alleen in tijden geen leuke sportkleding meer gekocht met in mijn achterhoofd dat dat allemaal straks toch niet meer past. Hah, misschien herkennen jullie die gedachte wel. Omdat ik me soms best wat slonzig voelde in de sportschool ben ik stiekem toch op zoek gegaan naar leuke sportkleding, want het is nu natuurlijk sale! Er zijn hebben er nu echt heel veel leuke (winter)sport items. Dat wist ik niet eens, ja, ik heb onder een steen geleefd. Na de Urban Outfitters favourites heb ik deze week een paar favourite sportkleding voor jullie verzameld: wintersport, fitness en skate fav’s! Laat vooral weten wat jouw stijl is, ik ben benieuwd!

sportkleding van Zalando

Nitro jas en Twintip hoodie

Sale items: Nikita Muts (uitverkocht) | Brunotti Earmuffs (uitverkocht) | Bonfire handschoenen (uitverkocht)| Nitro Jas (uitverkocht)| Twintip Hoodie (uitverkocht)

Leren handschoenen vind ik echt een must op wintersport! En hoe cute zijn deze earmuffs? There’s something about duotones that I love!

Nike & Puma sportkleding

Nike handschoenenNike Tas | Puma Broek | Hartjes Era Pet | Oakley Bril | Roxy Bril | Roxy Horloge

De tas, de broek, de handschoenen. lovely!  Handschoenen gebruik ik overigens om er niet alleen heel stoer uit te zien ;-) Maar vooral omdat ze bij krachttraining goed tegen eelt zijn. En deze zomer moeten we echt een zonnebril met blauwe glazen hebben (om fashionable te hardlopen toch?). En hoe cute is deze semi stoere pet?

Wie van jullie sport eigenlijk ook fashionable, en in welke kleur? Of kan het je niet zoveel schelen hoe je er met je rode kop en bezwete t-shirt uitziet in de sportschool? ;-)