A spy into my life #5 ik heb weer wat meegemaakt

Ik heb een poging (ahum, meervoud) gedaan om elke week een weekly diary online te zetten. Maar als vaste volger heb je het vast wel gemerkt: dat is niet gelukt. Dikke fail. Ik ben een fantastische blogger wat dat betreft (okay op de boardchick of the month na, die komt elke eerste van de maand online). Maar ik heb zo’n normaal (lees: saai) leven, ken je dat gevoel? Sowieso vraag ik mij soms af, wie wil dit nou lezen. Maar goed, de bezoekersaantallen liegen er niet om en ik ben soort van m’n ei kwijt. Everybody happy.

Maar ik moet toch echt bekennen: weinig inspirerends te melden hoor? Ok, nou had ik afgelopen vrijdag een Halloween Costume Party op het werk, wat dan ook weer het hoogtepunt van de week was (outfit gezien? True Blood?). Enorm contrast met dat bezoekje Praxis de volgende dag en uren lang series op Netflix kijken, erg verslavend damn you Netflix. Nou gelukkig was dat werkfeest wel wat, anders had ik alweer niks te melden.

En yeah ik ben al aan het aftellen voor de vroege wintersport in Hintertux Oostenrijk. Hiervoor werk ik samen met verschillende organisaties. Best wel heel tof! Later meer hierover :-)

Oh, en deze week ga ik ook naar de travelpressentation, wat hét travelevenement van Nederland zou moeten zijn. Ik kan er namelijk met de komende wintersport als semi travelblogger weer even tegenaan en die vakantie totaal uitmelken tot ik over 3 maanden ofzo pas weer op reis ga.

Ik zou stiekem wel wat meer willen reizen en meer willen filmen en fotograferen én alle creatieve dingen doen. Want ik doe overal fantastische inspiratie om weer lekker bezig te gaan met video editen en jullie mooie beelden te laten zien. Bah, wat word ik jaloers van mooie edits. Ik ben hard aan het nadenken hoe ik die Go Pro video van volgende week ga editen.

Hieronder een edit die mij inspireert. Een mooi verhaal van #germany25reunified, gemaakt door storyteller bloggers. A beautiful way of showing your story. De reis speelt zich af in Rügen Island, een treasure van de Baltische Zee met mooie kliffen en fiets en wandelplekjes. Echt een Style Spy reisje!

Welk verhaal zal ik te vertellen hebben straks? (hoe ik de de wintersport overleef zonder poeder te eten? ) Wintersport, Go Pro. Check! Ready to go!

P.s. Boardchick van deze maand al gezien?? Klik hier!
En? Jullie een leuke week achter de rug, of al even zo saai ;-)?