Noot van de redactie: Dit bericht werd oorspronkelijk gepubliceerd op 10 april 2015 en is  vernieuwd en geactualiseerd op juistheid en volledigheid

Mijn laatste week! Wat gek, mijn eerste baan na mijn afstuderen, de stepping stone in mijn carrière ga ik nu inruilen voor een nieuwe functie. Iets waarvan ik denk dat het goed bij me past, wat mij de ruimte geeft en waar ik mijn ambities kan waarmaken. Ik denk het want je weet het nooit totdat je het probeert zeg ik altijd. Man, wat heb ik veel gefaald, ben ik op mijn bek gegaan, heb ik gedacht dat iets so Evey was, maar was dat het niet. Visagiste, voetbalster, fashionblogger. Allemaal titels die ik mezelf heb gegeven, maar waarvan ik vrij snel nehhh dacht. Maar ik kan wel zeggen dat ik het me nooit alleen maar heb afgevraagd.

En over twee maanden ga ik zonder vriendje, bijna alleen naar Peru! Bijna alleen. Ik wou altijd al alleen op reis. Kunnen zeggen dat ik het heb geprobeerd, me nooit heb afgevraagd “hoe zou het zijn”. Een reis alleen stond al een tijd op de lijst der lijsten. Maar ik speel vals. Mag dat? Ik vlieg wel samen met een ex collega.

Ik ga naar Lima waar we de bruiloft van mijn collega / vriendin op z’n Peruaans vieren. Waar ook tientallen andere Nederlandse bruiloftsgasten zijn. En ook zij hebben net als ik plannen om na de bruiloft richting Cusco te gaan. Ja, valsspelen dus. De kans is klein dat ik alleen ben, maar ach dat ben je toch nooit als je alleen reist? Ik heb er zin in? Iemand van mijn lezers toevallig al in Peru geweest?

En, hoe is het met jullie?

P.s. hebben jullie het snowboard panel, de boardchick of the month én de Boy on Board al gezien? Heel veel boardsports deze week!