Vandaag opende het ontzettend leuke winkeltje Mijn Tafel in Groningen. Ik was er voor een bliksembezoek!

Wat Mijn Tafel zo leuk maakt is het briljante Fins concept erachter. Je huurt een tafel en verkoopt je zelfgemaakte, nieuwe of oude spulletjes. Jij bepaalt wat je verkoopt en Mijn Tafel verkoopt je spulletjes en let ook op de inrichting van de tafeltjes. Als huurder ontvang je elke week de opbrengst van je verkochte spulletjes op je rekening. In Finland verkopen ze al jaren hun spullen op deze manier en ik vraag me dan ook af waarom we nu pas met zo’n leuk concept komen!

De winkelnaam ‘mijnTafel’ zie je terug in de winkelinrichting. Die bestaat voornamelijk bestaat uit verschillende houten tafels die voor iedereen voor een vaste huurprijs te huur is. Doordat iedereen een tafel mag huren is er ook voor iedereen wat te vinden. Heb je zelf een winkeltje? Ben je creatief? Ben je student en kan je wat nieuwe spulletjes gebruiken?   Your place! Vanaf €25 per week heb je al een tafeltje!

Mijn Tafel is groen en biedt daarom een leuke manier om je spullen te recyclen, zijn de tafels van gerecycled materiaal gemaakt en als je spullen aan het eind van de week niet verkocht zijn kun je ze laten doneren! Volgende week ga ik mijn eigen tafeltje inrichten, ik ben benieuwd!

In de speelhoek kunnen moeders bijkomen met koffie en hun kinders lekker even laten ontsnappen in de “speelhoek”

Bijna gekocht!

Helaas! Een maatje te klein

 

Waar

 

Mijn Tafel is te vinden aan de Oosterstraat 56 in Groningen en is open vanaf vandaag 12 juli 2014.
Verder heeft Mijn Tafel haar deuren eerder al geopend in Breda, Ede, Nijverdal, Haren, Sneek en Zwolle!