Over 3 weken ga ik op wintersport naar Oostenrijk jajh! Ik ga met mijn vriend en nog 4 mensjes, waarvan ik er twee heb leren kennen via Chicky Clinics (waar dat allemaal niet goed voor is!). Het wordt een vluggertje Hintertux, waar nu al 102 cm sneeuw moet liggen! Oh mie gosh! So excited. We slapen in een chalet voor 8 personen in Mayrhofen en gaan elke dag op en neer naar Hintertux. De komende weken mag je lekker meegenieten met de pre-reis, want man o man ik moet nog trainen. De laatste keer dat ik op wintersport was ging ik 7 dagen snowboarden in Frankrijk! En net als de laatste surftrip heb ik altijd zoveel spierpijn hahaha, vreselijk. Ik voel mij echt 30! En undertrained.

Ik ga vast op zoek naar fijne traintips om hier te delen en als je mij op Instagram volgt heb je mijn nieuwe Nikita outfit al kunnen spotten. Nu nog goggles en dan ben ik klaar! Whieee, zin in. *rent (lees: sloft) snel (lees: langzaam) naar de sportschool…

P.s. ik ben totaal niet consequent met de namen van mijn ‘diaries’. ‘Evelyns diary’, ‘weekly spy’ en nu ‘a spy into’. Moge de strekking duidelijk zijn ;-)