Als je hippe dingen wilt ontdekken moet je de meest hippe mensen op deze aardbol op instagram volgen. Zo ontdekte ik de Suit Suit koffers  (hét fashionlabel voor reislustige fashionista’s) en ben ik al 2 maanden obsessed door deze geweldige pastelkleurige koffers. Met name de Fabulous Fifties collectie is a-ma-zing! Ik heb die mintgroene koffer van de Suit Suit collectie meerdere keren in mijn winkelwagentje gegooid, maar ze zijn zo duur (althans voor mijn budget)… ugh! Bij deze ben je gewaarschuwd voor eventuele wallet-rape.

The Fabulous Fifties collection is inspired by the beautiful retro shapes and colors. The Fabulous Fifties SUITSUITCASES come in three unique pastel colors which were extremely popular in the 1950’s and will be again this summer!

De suitcases zijn in 3 verschillende formaten en 3 kleuren binnen de Fabulous Fifties collectie.

Weekender

Dimensions

54 x 36 x 20 cm (H x W x D)

Capacity

40 Liter

Weight

2.5 KG

Toerister

Dimensions

69 x 45 x 25 cm (H x W x D)

Capacity

70 Liter

Weight

3.7 KG

Globetrotter

Dimensions

77 x 53 x 29 cm (H x W x D)

Capacity

112 Liter

Weight

4.9 KG

 

Meer zien? Ik heb de mini minty inmiddels in huis! Check ‘m hier!