Hi guys! Vandaag heb ik weer een aantal favorieten voor jullie. Een mix van travel, persoonlijke aankopen en boardlifestyle spy. Een documentaire van een prachtig initiatief, mooie longboards die we zouden moeten doneren aan Skateistan in plaats van alleen maar meer willen én mijn nieuwe wallpaper.

SKATEISTAN – To Live and Skate Kabul

Een ontzettende mooie documentaire: Skateistan, dat begon als een ‘Sport for Development’ een project in de straten van Kabul in 2007, en nu een bekroonde, internationale NGO (Niet Gouvernementele Organisatie) is. Skateistan heeft projecten in Afghanistan, Cambodja en Zuid-Afrika. Het is het eerste initiatief voor internationale ontwikkeling dat skateboarden met onderwijs combineert. To Live And Skate in Kabul is een mooie korte docu die laat zien hoe kinderen dankzij skateboarden de in het door oorlog verwoeste Kabul weten te overleven.

Tropische longboards

Nu de zon wat vaker de wolken aan de kant drukt krijg ik weer kriebels om lekker te longboarden. De eerste sessie in Keulen heb ik vorige week gehad en stiekem zou ik wel een nieuwe boardje willen hebben. De tropische print zag je ook al in mijn outfit post en dat ze hot zijn blijkt wel uit de collectie van de Globe boards. Tropisch is in 2015 de nieuwste trend! Maar ik denk dat Skateistan ze beter kan gebruiken. Ik blijf maar even wegdromen.


Globe longboard € 164,95

Globe Graphic Bantam € 94,95

Giganormous Wereldkaart aan de muur

Whiee, Ik heb eindelijk een giganormous wereldkaart gevonden. Hij hangt boven mijn bed en elke ochtend zoek ik naar verstopte plekjes op de wereld. De kaart is wel 4(!) bij ruim 2 meter groot en verkrijgbaar via posters.nl.

Flamingo’s

Om maar in de tropische sferen te blijven. Bij Smartphonehoesjes.nl hebben ze leuke flamingo hoesjes voor je telefoon.

Check hun website voor andere leuke hoesjes voor verschillende devices. Zoals een Google Pixel hoesje  Honor 5c hoesje en meer.

iPhone 7 hoesje - Flamingo design TPU siliconen

Thanks for reading!