Mijn Suit Suit koffer review
Leuke kleurPast precies in het handbagagevak van het vliegtuigEr is inmiddels een nieuw model met handigere wieltjes
Plastic aan buitenkant laat snel losOnderkant rafelt snel
3.8Overall Score

Een aantal weken geleden viel mijn oog op een koffer in de jaren ’50 stijl van ‘Suit Suit’. Wat een leuke collectie en wat een geweldige naam. De fiftiescollectie lijkt een beetje op de koelkasten van Smeg (uiteraard in pastelkleur). In deze blogpost review ik de Suit Suit Weekender (de variant die als handbagage mee kan). 

De Weekender van Suit Suit

De binnenkant is ge-wel-dig. Het Fifties logo, mooie crèmekleurige binnenkant en genoeg ritjes om je rommel van elkaar te onderscheiden. Mocht je naar New York gaan dan is een TSA slot superhandig, ook deze zit op de Suit Suit koffer!

TSA staat voor Transportation Security Administration, een Amerikaanse organisatie die in staat voor de veiligheid van transport op vliegvelden. Met een TSA-slot kunnen veiligheidsagenten op vliegvelden in de VS met speciale lopersleutels je koffer openmaken ter inspectie, zonder dat ze het slot open hoeven te breken (niks vervelender dan dat, I mean, als ze er toch in moeten kijken.)

 

En een cute zakje waar je een paar schoenen (sneakers/enkellaarsjes) met gemak in kwijt kan!

Suit Suit koffer kopen?

Je kunt deze pastelkleurige en andere Suit Suits onder andere kopen via de officiële Suit Suit website, Bol.com en Bagageonline.