Ook dit wintersportjaar komt Super Dry weer met een vette 2019 wintercollectie. Opvallende printjes, effen jassen met knaldetails en technisch gewoon heel goede wintersportkleding. Of je nou naar de hellingen van de Zwitserse Alpen gaat, het noorderlicht in IJsland opzoekt of de apres ski opzoekt. De Superdry winter collectie voldoet aan jouw behoeftes. Hieronder een sneak peek van de Superdry vrouwencollectie

Een innovatief ontworpen collectie, dat is de snow collectie van Superdry. De Superdry snow collectie bestaat uit full tech, light tech en premium après.

Alle skibroeken van de collectie bevinden zijn full-tech, wat betekent dat je slanke, getailleerde dameskleding en een flex-skibroek voor mannen vindt.

De favorieten van de 2019 collectie? De sleek piste skibroek, Snow Cat ski-jas en de ultieme sneeuwreddingsrugzak. Er is ook een breed scala aan andere accessoires, van sokken tot bril, wanten en meer!

Superdry Snow Woman

Ook voor de vrouwen is er weer een hele vette knalcollectie te koop in de winkels. Wat dacht je van de opvallende roze outfit.

Mannencollectie Superdry

De mannencollectie van Superdry knalt er letterlijk uit. Zo is de Downhill Racer jas een zeer opvallende jas voor op de piste. Handig als je herkent wilt worden.

De nieuwe Superdry collectie is in Nederland onder andere te koop bij Bol.com en Duijvesteijn.