Check mij eens grote golven pakken ^^

We were there!

Altijd een goede weekend afsluiter, je fotoboeken doorbladeren en weg te dromen, weten waar je ook alweer voor werkt The good things in life. Het weekend ging weer eens sneller voorbij voordat ik doorhad dat ik echt weekend heb! En morgen begin ik weer aan mijn stage. Na het zien van zonnige foto’s wou ik dat ik er toch weer was, in Bali.

Wist je dat Kuta Bali in de top 3 van beste surfplekken staat? Nee? Now you do ;-) Ik begrijp wel waarom: het eiland trekt surfers uit Australië, Hawaï en beginners vanuit de hele wereld. Een aantal jaren heb ik er een golfje gepakt, geleerd van een local. Maar in Bali kan je ook prima pakketten kiezen om in een aantal dagen kennis te maken met het surfen. Place to be if you ask me.

Morgen weer een dag op kantoor dus, what are your plans, gals?

P.s. wist je dat ik alle posts zelf vertaal? -niet altijd even perfect Engels- Klik eens in de zijbalk rechtsboven op het Engelse vlaggetje :-D