Hou je van lekker gek doen en surfen? Dan is Dreamsea Surfkamp in Moliets in Zuid Frankrijk jouw surfkamp! Jonge mensen van over heel Europa komen hier naar toe! En er is meer te doen dan alleen surfen. Denk aan een tennisbaan, ping-pong, beachvolleybal, een beach bar, fietsen en meer.

Het surfkamp zit op een kleine loopafstand het strand en dus de zee af, surf! De kampeerspot van Dreamsea Surfcamp, Les Cigales in Moliets, heeft veel faciliteiten en activiteiten te bieden. En dit is nog maar een kleine greep uit de vele activiteiten die je er kunt doen. Vooral na het surfen kun je lekker na feesten en je tent is van hoge kwaliteit met heerlijke super comfortabele matrassen.

De beachbreaks in de buurt zijn één van de meest bekende van over de hele wereld. Je bent er op slechts 300 meter afstand. En wil je meer? Dan kun je een korte rit naar het iconische Hossegor nemen: Europa’s surfhoofdstad, wat natuurlijk wereldwijd bekendstaat als één van de beste beachbreaks te wereld!

Wat je in het Dreamsea Surf Camp krijgt? Er zijn pakketten met accommodatie en vrije toegang tot alle surfgear. Je kunt extra surflessen nemen.

 Surfen Moliets Frankrijk

Surfen in Moliets

Foto’s via DreamSea surfkamp

Surfexpress bussen vertrekken vanaf Nederland via de volgende plaatsen: Amsterdam , Breda, Den Bosch en Utrecht.

Dus hou je van goed surfen, feesten en kamperen? Dan is dit jouw plek!

CONTACT
tel: (+34) 689165083
email: [email protected]
web: http://dreamseasurfcamp.com/