Eindelijk weer een blog! Ik ben terug van weggeweest, aloha! Hoe is het met jullie, gals? Wat een heftige 3 weken waren het. Inmiddels ben ik eindelijk met alle spulletjes verhuist naar mijn nieuwe woning, op de beste dag van het jaar, jaja slechts 38 graden. Ik heb totaal niet kunnen genieten van het weer en loop nog met een wit snoetje rond in het alweer kouder wordend Nederland.

En wat had ik de afgelopen weken zeeën van tijd om te klussen, not! Omdat ik ook nog eens begonnen ben met mijn duale werkperiode voor mijn studie was ik afgelopen weken een klussende zombie. Wallen, vet haar, kreukende kleding en geknipte nagels karaktiseren mijn look van de afgelopen weken. Ik loop al dagen met verf op mijn enkel omdat ik te lui ben de terpentine te gebruiken en had ik zo geen tijd om mijn pony bij te laten knippen, #fail! Tijd vrijmaken voor het bloggen had ik totaal niet. En dan was ik ook nog eens inspiratieloos, een writersblock, of bloggersblock? Maar alles is goed gegaan en dit is dan ook mijn eerste blog vanuit een nieuwe locatie! Internet heb ik nog niet, dus ik zit mijn smartphone te gebruiken als wifi hotspot, en dat gaat best okay!

Ik heb wat inspiratiefoto’s én wat foto’s van mijn eigen verhuizing in een moodboard geplakt en ik heb vakantie, hoe nice!

 P/ Style Spy & VT Wonen