Laat je niet afschrikken door de dramatische titel haha. Ik ben nog lekker aan het genieten van mijn laatste dag als werkloze. Morgen begint mijn eerste werkdag in Groningen. Ik ga aan de slag in een IT Bedrijf voor het komende half jaar! Heel spannend! Daarnaast ben ik druk aan het uitvogelen of ik mijn blog zal inschrijven bij het KvK en of ik als freelancer aan de slag ga. Ik heb veel ideeën, inspiraties opgedaan en heb stiekem de droom om een eigen bedrijf te starten. Maar de ultieme droom is toch wel die longboardshop en cocktailbarretje in Hawaii, samen met Michelle ;-). Heeft iemand ervaring met je blog inschrijven bij het KvK?

Maar wat is het ook fijn om lekker aan de slag te gaan in loondienst. De afgelopen jaren heb ik low-budget geleefd en ja daar leer je ook veel van. Met een job in tha pocket probeer ik die lifestyle lekker vast te houden. Zo deed ik afgelopen jaar mee aan allerlei studentenenquêtes in ruil voor gesponsord worden om nieuwe koffietentjes te ontdekken (zie bovenste foto), deed ik vrijwilligerswerk op Noorderzon in ruil voor consumptiebonnen en gezelligheid (vrijwilligerswerk is altijd een must-do!) en shopte ik veel bij de Kringloop (jaaa). Ja het studentenleven heeft veel voordelen, maar die flow kun je ook lekker vasthouden. En als ik het boek De wereld in 27 dagen moet geloven, moet reizen ook prima kunnen. Okay, yoga overdag is niet meer mogelijk, maar de avonden en weekenden goed benutten met geld op de bank en niet zo lang te hoeven sparen voor New York is ook wel heel fijn! Ik leef toe naar NY!

Pssst. ik ben wel heel erg benieuwd of jullie mijn lettertype en de grootte daarvan goed te lezen vinden en of de homepagina duidelijk is. Mocht je daar een mening over hebben, graag! XO