De laatste (9)Things I love  was niet zo succesvol, omdat ik er geen reacties op kreeg (hoewel reacties niet alles zeggen uiteraard!). Maar ik denk dat die post ook niet echt leesbaar was. Vandaag opnieuw een Things I love met wat fashion/beauty nieuwtjes die mij deze week aanspraken!

Hope you enjoy this one!

1. Anna Del Russo vs H&M

De preview van Anna Del Russo for H&M collectie is wat ouder dan een week, maar desalniettemin erg leuk! De mintige clutch is mijn favoriet! De collectie wordt pas in Oktober van dit jaar gelanceerd, dus we moeten nog een portie geduld hebben!

2. Essence Fragrance

De Essence Fragrance collectie wordt volgende week al gelanceerd, en de  Like a new LOVE is mijn favoriet! Althans de verpakking, helaas heb ik ze nog niet kunnen ruiken!

3. American Apparel Neon nailpolish

Ik denk dat we allemaal wel wat verliefd zijn geworden op neon kleuren en dan vooral de nagelak van blogger 5 inch and up . Er is mij verteld dat ze de neon coloured nailpolish van American Apparel draagt, dus dat is een musthave voor mij! *Shoot* ben vergeten de winkel te bezoeken in Brussel >_<

4. Neon glas DIY

Ik vond deze Do it yourself (DIY) tutorial op de blog Honestly WTF en ik kan niet wachten om dit uit te proberen!  Helaas verpest ik DIY’s… meestal, anyone else first?
De DIY vind je hier.

5. H&M Herfst Collectie

Een preview van de  H&M Herfst collectie. Ik vind de pumps en de cap ontzettend leuk. De gehele  outfit lijkt mij overigens wat koud, gezien we de Nederlandse herfst (en zelfs lente!) kennen….

6. Hermes Fotocamera

Hermes komt met een speciale camera in samenwerking met Leica. De Leica M9-P zal wel wat duur voor ons hardwerkende bloggers zijn (rond de 18.000 pond) but I’m liking what I see!

7. Sephora Make-up kit

Sephora lanceert een make-up kit met 24 verschillende oogschaduws, 12 kleuren lipgloss en 6 kleuren blush. In elke lade vind je een andere kleur, hoe leuk!

P/the world wide web, Essence, American Apparel, Honestly WTF

Wat is jouw favoriete nieuws?