Het is weer bijna weekend (of nu al, als je net als ik vrijdag als vaste vrije dag hebt ) en ik ben alweer plannen aan het maken. Ik heb een aantal boardevents (Surf Expo) en natuurlijk een paar andere to suit you all gevonden.

Surf Expo
Op 4 & 5 Oktober 2014 vindt de eerste International Surf Expo Scheveningen plaats. Scheveningen is dé Surfstad van Noord-Europa. Bezoekers kunnen dit weekend kennis maken met de nieuwste producten,trends en ontwikkelingen binnen de surfbranche. Centraal staat golfsurfen, maar de beurs is opgedeeld in diverse onderdelen zoals surf hardware, surf travel, surfscholen, gezondheid en fashion & lifestyle. Verder is er een fashionshow, veel eten & drinken (voor de vreetzakjes onder ons ;-), educatie, workshops, entertainment en muziek. Meer over de expo vind je op de website van Surf Expo.

Where

Lourdeskerk te Scheveningen

When

4 en 5 oktober

Chicky Clinics Informatie avond Snow Trips
Aankomende winter organiseert Chicky Clinics weer een Freeride, Backcountry, Combi & Heli Trip vanuit Chicky clinics. 4 ontzettend gave trips die wellicht iets voor jou zijn? 5 oktober is er een informatieavond in SnowWorld, Zoetermeer voor jou om informatiein te winnen over al  deze reizen, het materiaal, kun je vragen stellen, alvast kennis maken met mogelijke deelnemers en een techniek training volgen van gecertificeerde leraren. Het meedoen aan deze informatieavond en techniektraining is gratis. Je moet wel een toegangskaartje van voor Snowworld kopen (4 uur  voor €17,95) dus kun je ook alvast in de stemming komen voor je volgende wintertrip. Meer informatie vind je op de website van Chicky Clinics.

Where

Snowworld Zoetermeer

When

5 oktober 17:00 – 19:15

Woonbeurs Amsterdam
Heb je verbouwplannen? Ben je op zoek naar nieuwe meubels? Wil je advies of lekker wegdromen? Dan kun je dit weekend nog naar de Woonbeurs in Amsterdam. Je vindt er onder andere unieke en levensgrote woonhuizen van de mooiste woonbladen van Nederland, zoals bijvoorbeeld vtwonen en Eigen Huis & Interieur. Schuif aan bij lezingen van bekende ontwerpers, win advies in en ontdekt andere mooie producten. Benieuwd naar de sfeer? Bekijk mijn blogpost van de woonbeurs van alweer een paar edities terug (time flies!) Een overzicht van merken vind je in dit overzicht. En meer informatie over de woonbeurs vind je op de website.

Where

Amsterdam Rai

When

tot en met 5 oktober

Wat zijn jouw plannen dit weekend?