Zaterdag 6 september is het dan eindelijk zover: het Boardchicks festival in Scheveningen! Ook Mandy en ik zijn zaterdag te vinden in het FAST Surfdorp in Scheveningen voor dit leuke festival.

Vanaf 09:30 gaan de clinics van start en is er die dag o.a. een surfmarkt, een expositie (van onder andere Riemkje Poortinga) en het feest vanaf 19:00. Op de surfmarkt kun je leuke mutsen, sierraden, bikini’s, kleding en andere toffe dingen scoren! Ook ‘Massage en Zee’ is aanwezig voor de nodige ontspanning tussen de clinics door! Iedereen (ook vriendjes) is zaterdagavond welkom voor het (gratis) feest.

Op zondag is het do it your self dag met een yogasessie en een longboardtour. Gals, je laatste kans om het seizoen af te sluiten met een leuke boardsport. Want jullie roepen allemaal wel dat jullie ook willen boarden, maar nu moeten jullie het ook doen vind ik :) last chance babes!

Zondag rond 14:00 is het feest afgelopen en kun je nog van het verwachte mooie weer in Scheveningen genieten. Houdt voor updates rondom het event de facebook pagina van Boardchicks in de gaten. Bekijk de video hierboven voor de sfeer van vorig jaar!

Wil je heen, maar niet alleen (dat rijmt per ongeluk)? Stuur mij dan een pm! blog[at]stylespy.nl. Love to meet up!

P.s. Bij de meeste kraampjes kun je niet pinnen, dus zorg voor cash om wat mooie spullen te scoren!