Schoenen kopen, het lijkt zo gemakkelijk, en dat is het eigenlijk ook, het kopen dan hè. Je gooit je creditcard richting de verkoopster en voila ze beloont je met een tas vol schoenen. Maar de juiste high heel vinden, dát blijkt een enorme uitdaging te zijn. Hoe vaak heb je jezelf wel niet betrapt op pijnlijke blaren of plat gaan pontificaal voor een vol terras? Genant, ja ik weet het.

Maar hoe kies je nou de juiste high heel?

1.

Je wilt lang, zijn, maar langer dan je vent, dat wil geen enkele vrouw toch? Let dus vooral op de lengte van manlief als jullie samen weggaan en pas de lengte van je hak op hem en gelegenheid aan. Wijsheid voor Katie, als je dan toch zo graag langer wilt zijn dan Tommie, doe het dan goed en gooi er een extra 10 cm bovenop!Moeite met de lengte? Zorg dat er een plateautje inzit, voor een extra lengte boost en hou het zo langer vol dan op stiletto’s. Bijvoorbeeld deze Nelly Caden schoen, lengte gegarandeerd. Hakhoogte 14 cm, die heb je mooi in de pocket!

2.

Je hebt jezelf tig keer betrapt op rare dansjes om maar niet tegen de grond aan te smakken. Je bent een echte hakkenlover, net zoals Kimmie, maar je wilt er niet zoals haar bij “lopen”.

Als Kanye dat maar niet heeft gezien…
Kim had beter voor een sleehak kunnen kiezen. Sleehakken staan erom bekend met méér lengte beter in evenwicht te blijven. Bovendien zit er geen tussen stoeptegels blijven haken gevaar bij inbegrepen. Deze Columbine sleehakken van Nelly zijn ook nog eens modebewust door de extra straps om de enkel.

Genoeg tips om je schoenen wisely uit te kiezen? Nee? Gelukkig hebben we online shops, rustig nadenken achter je computer voordat je op die beruchte “Checkout” knop drukt. Succes!

P/Nelly & Just Jared