In de 4 jaar die ik blog heb ik veel bloggers zien komen (en gaan). In den beginne waren er nog weinig, tot geen (Nederlandse) boardsport blogs. Ook nu zie je ze niet zo veel.

Wat je wel veel ziet zijn de online magazine’s zoals Xookazine en de bekende skiblogs. Ook ken ik bloggers die aan boardsporten doen, maar ze schrijven er niet als hoofdonderwerp over. Ikzelf overigens ook niet. Vaak zien bloggers mij als dé boardsportblogger, maar ik ben er helemaal niet goed in (tadaa geheimpje ;-)). En ik schrijf ook over andere dingen. Voordat ik een niche kon kiezen werd die mij al opgedrukt. Tadaa boardsport blogger (die nog lesjes snowboarden moeten nemen, maar dat even ter zijde.)

De bloggers die zelf af en toe een tipje van de boardsports laten zien heb ik in een lijstje verzameld. Deze blogs vind ik stiekem ook het leukste. Geen overkill maar net genoeg om weer zin te krijgen in snowboarden, surfen of longboarden.

Go follow deze coole chicks. Be inspired.

Sabine ooit boardchick van de maand op Style Spy blogt over reizen, het moederschap, hardlopen, yoga, golfsurfen, uitgaan en werken als zelfstandige. Haar teksten laten mij altijd lachen. Helaas blogt ze de laatste tijd iets minder wat ik jammer vind, maar wat ze als reden op geeft vind ik heel herkenbaar,

“Een thread lezen waarin Beautyblog fans een mini bitchfight hebben is tot op zekere hoogte wel leuk. Alleen trek ik het soms gewoon slecht. Iedereen moet maar een mening hebben en die online ventileren.”

Surfende vrouwen Nederland

Sabine ging vorig jaar naar Sri Lanka om te surfen. Go check her out.

De blog van Nuria bestaat waarschijnlijk net zolang als mijn blog (we zijn beiden dus behoorlijk ancient in de blogwereld). Ze blogt over haar leventje en laat elk jaar haar snowboard tripjes op de blog terugkomen. Uiteraard was ze één van de eerste boardchick of the months op mijn blog en zat ze in het snowboardpanel. Leuk weetje, ze is helemaal gek van Burton.

DCIM100GOPRO

Karlijn, uiteraard was ze één van de eerste boardchick of the months op mijn blog,  is echt een hele toffe meid die creatief talent heeft en mij zo nu en dan gave dingen heeft toegestuurd (de zelfgemaakte Volkwagen kaartjes hangen nog steeds aan de muur hoor!). Ze maakt hele mooie foto’s en blogt naast interieur en design ooj over haar wintersporten en maakt daar weer toffe foto’s van. Go follow Karlijn.

The sea is my cup of tea is van leuke boho blogger Iris die blogt over haar reizen en een natural lifestyle. Ze is momenteel aan het backpacken in Sri Lanka met één backpack, een kleine laptop, een surfboard, 2 yogamatjes en een ‘cute guy that happens to be her boyfriend’. Op haar blog vind je de mooie reizen, zie je de surflifestyle voorbij komen, raak je helemaal geinspireerd om zelf shampoo te gaan maken en lekker te gaan koken. Ze werkt op reis als tekstschrijfster om haar reisjes te bekostigen. She’s living the life I hope to life in one year. Go follow boho chick Iris.

The sea is my cup of tea blogger

Diah heb ik nog nooit in het echt gezien (net als alle bloggers in deze blogpost, but I would like to!) maar we hebben al vele gesprekjes op Facebook Messenger gehad. Ze is momenteel heel zwanger en heeft het er best zwaar mee.

En terwijl ik dit schrijf kom ik erachter dat ze echt net bevallen is. Feli Diah!

Ze is superfit, houdt van surfen en snowboarden en zou wel eens het zusje van Style Spy kunnen zijn. We houden beide van Chapter Friday en boardsporten. Go follow her als je van de boardsportslifestyle houdt en fashion. Ze is trouwens net als ik gek op Roxy (stiekem mijn tweede ik?).

IMG_0103_2

En ken jij Nederlandse boardsportbloggers?