Today we leave!

Deze reisverhalen uit 2007 stonden oorspronkelijk op aroundtheglobe en zijn zoveel mogelijk in originele zinsopbouw gelaten en naar lonedrifters.nl overzet. Het kan dus zijn dat de schrijfstijl anders is dan dat je van Evelyn gewend bent :)

Vanmiddag is het zover… om half 5 vliegen Chriss en ik naar London Heathrow met British Airways. Hier stappen Christien en ik over naar Qantas airways om naar Thailand te vliegen!

Terwijl jullie allemaal lekker in bedje liggen :sleeping: zitten wij 11 uur lang in het vliegtuig :’-( . Morgen, 10 april 11 uur Nederlandse tijd verwachten we aan te komen in Bangkok…  voor ons is het dan 5 uur later, dus 16.00.

Mijn tas is nu gepakt.. echter kan ik 1 ding niet vinden.. dat is de lader van mijn telefoon/mda. Goede voorbereiding, zoals je wel kan lezen :-P. Gelukkig heb ik een oplader via de computer, dus dat wordt met name veel in het internetcafé zitten (a)

Het volgende berichtje zal waarschijnlijk vanuit Thailand zijn geschreven ;-). Is het niet hier, dan zal ik het op mijn blog zetten :-D