Ik heb mijn vriend er ingeluisd voor deze outfit shoot. In de wijk Schanzenviertal in Hamburg zochten we naar streetart. Ik vind street art fascinerend. Thuis ligt een boek van Banksy in de boekenkast. En ik wist al dat ik voor een travel outfit moest poseren bij street art (als ik iets in m’n hoofd heb). Het was dus niet zo moeilijk om mijn vriend naar de ideale shoot locatie te lokken.

Wat mensen niet weten is dat het best wat tijd kost om de outfit op de foto(‘s) te krijgen zoals jullie die nu in deze post zien. 1. Je moet de locatie vinden. 2. de locatie moet je aanstaan (in je hoofd is alles mooier) 2. De foto’s lijken nooit op de voorbeeld foto’s die je bij je hebt. 4. Je moet je over je schaamte heenzetten als er andere mensen toekijken. Dat vind ik nog wel het ergste.

Een travel outfit kan voor mij nooit fel en neon genoeg zijn. Opvallen op reis vind ik niet erg. Thuis pak ik wat minder uit. Als ik hier een hoed opzet vinden ze mij gelijk een hipster. In Groningen ben je sowieso al snel een hipster. Op reis loop ik het liefst op een paar Air Max of andere schoenen met een goede demping. Ik loop altijd veel. Met een daypack, camera mee en een hoed op kan ik zo uren verdwalen in een nieuwe stad. P.s wat vind je van mijn nieuwe tas? Love the Hawaii print.

Hoed / Asos
Dayback / Dakine
Jas / H&M
Sneakers / Nike Air Max One

Draag jij ook sneakers op reis, wandelschoenen of kan je prima op slippers vooruit komen?

*In de outfit draag ik artikelen die ik opgestuurd heb gekregen. Ik draag natuurlijk nooit iets wat ik stom vind.