Voor mij is het al enige tijd (8 jaar!) geleden dat ik naar Australië ben geweest. Ik heb eigenlijk plannen om terug naar Australië te gaan, aan het einde van 2016. Sinds ik ben 31, ik zal niet in staat zijn om een werkvakantie visum te krijgen gemaakt, maar misschien je kunt. In dit artikel vindt u alle informatie over een vinden working holiday visum.

Wanneer kun je je aanmelden?

Een werkvakantie visum is bedoeld voor jonge mensen die willen meer ervaring in Australië dan backpacken hebben.
Burgers uit een beperkt aantal landen in aanmerking komen voor dit type visum. Nederland is een van hen. Kandidaten moeten tussen de 18 tot 30 wanneer zij de aanvraag. Als je bent 30, je moet toepassen voordat u 31. Een Australische werkvakantie visum is geldig voor 1 jaar vanaf de datum van afgifte, wat betekent dat de aanvrager beschikt over 1 jaar naar Australië te gaan. Toen ze in Australië de eerste keer, zal het visum worden geactiveerd. Eenmaal aangekomen in Australië, kan het visum houder hoogte blijven van 1 jaar in Australië. Omdat het een multiple entry visum, met het visum, kunt u in en uit Australië te reizen zo vaak als u wilt. U kunt zoveel als je wilt werken tijdens uw verblijf in Australië, met een maximum van 6 maanden bij dezelfde werkgever.

Waar je over na moet denken

Het is heel gebruikelijk voor aanvragers om de validatie van het visum verkeerd begrepen. Ik was een van hen. Velen geloven dat ze moeten opschieten naar Australië te voeren, anders wordt de 1 jaar zal opraken. Maar in feite is het 1 jaar begint te tellen vanaf de eerste datum van binnenkomst. Met de werkvakantie visum kunt u ook studeren in Australië voor een maximum van 4 maanden. Dus als je wilt om een taalcursus om je Engels te verbeteren bestuderen, kan dit type visum een goede keuze. Ook als u dit visum aan anderen te vergelijken, dit is veel goedkoper
U kunt zoveel als je wilt reizen met dit type visum. Ook kunt u andere landen bezoeken en terug te keren naar Australië. Voel je als een bezoek aan Fiji? Geen probleem.

Meer informatie? Visa Australia

Dit artikel wordt u aangeboden door Auvisa.org, een professionele Australische visum agentschap.
Meer over Australië vind je hier