Met alweer een jaar voorbij has it really been one year? kan ik alleen maar denken “OH mie gosh ik word bijna 31!”. De grappen en smoesjes over dertiger zijn vlogen in mijn omgeving in het rond “ik ben 30 dus ik heb wat meer tijd nodig om van de berg af te snowboarden”. En die lijst van dingen die je voor je 30e moet doen? Vergeet ze. Het kan ook na je 30e, sterker nog: 30 is het nieuwe 20 ;-) Dus meiden, snel 30 worden bij nader inzien, toch maar niet, want dan ga ik richting de 40 *ouch. 

2014 was een jaar van dromen die uitkwamen. Eindelijk naar New York. Die ervaring delen met mijn zusje en vriend ja we gingen met z’n drieën, ik laat ook graag mijn zusjes dromen uitkomen. Mijn eerste persreis, eindelijk die officiele lessen in golfsurfen, weer snowboarden en een ‘zakenreis’ naar Londen. Het was een jaar waar ik in 2015 jaloers op mag zijn.

Januari / New York

*Pinch me. Was ik echt naar New York? Net als Anouk en mijn zusje droomde ik al jaren over New York. Een overdosis aan films met New York als scenery. Ik zag mezelf al met een kop koffie door Meatpacking District lopen. Ook even terugblikken? Spy in mijn New York highlights, hotspots en winkeltips, The High Line, vintage winkeltjes, Williamsburg, Staten Island, mijn shoplog, , Chelsea Market, Hells Kitchen Market, het hotel aan Times Square en mijn eerste ervaring in New York. Bekijk ook mijn video van New York voor een mooie impressie.

Februari – Maart / Londen

Reizen voor je werk? Dat is toch voor mensen met een mega ‘voor mij onbereikbare’ baan? Of voor reisjournalisten? Nou blijkbaar ook voor trainees, want ik mocht een week naar Londen voor een training. Tsja niet helemaal een zakenreis, maar wel in een hotel en elke dag met de metro of wandelend langs de Thames (epic memory). Meer spy? We bezochten de Big Ben, de Tower Bridge, ik ontmoette eindelijk blogger Nieke bij Wahaca en we maakte het vaak laat alsof het een vakantie was (Which it wasn’t).

london

April – Mei / Surfen Canarische Eilanden

Goed leren surfen is één van mijn many goals. Ik ging daarom op surfkamp met mijn surfbuddy Abigael. 7 dagen zweten, vallen, opstaan, bijna verdrinken, spierpijn, verbranden en alcohol om de pijn te verlichten in Fuerteventura. Ons surfhuis Casa Hilda in Fuerteventura was the best. En ik zette mijn eerste Go Pro footage online en dat beviel jullie, gelukkig. 

Juni

Helaas, de agenda was leeg

Juli / Microadventure Schotland

Een droom kwam uit. Ik ging op persreis op uitnodiging van Bever, dit keer dus zelf de reisjournalist. Het was kort dag, binnen een week kon ik al weg en ik moest op werk wel vertellen dat ik een blog had altijd een dingetje. Hoe leg je zo’n last minute opportunity anders uit. Mijn projectmanager heeft overigens nooit meer naar mijn blog of de reis gevraagd.

De microadventure in Schotland was helemaal Style Spy en dit zijn de reizen die ik wil vertegenwoordigen, jullie laten zien in film, verhaal en foto’s, maar vooral uit je comfortzone gaan. Ik ben een gelukkig mens! De blogpost over dit reisje was dan ook één van mijn betere posts misschien iets teveel enthousiasme voor een persreis? Lees die hier nog eens terug.

Schotland, Edinburg, reizen, reisblog, ervaring, micro-adventure,

Schotland, Edinburg, reizen, reisblog, ervaring, micro-adventure, , whiskey proeven, whiskey experience, wisky, whisky, proeverij

Schotland, Edinburg, reizen, reisblog, ervaring, micro-adventure

Augustus / Longboardclinic

Ik volgde een longboard clinic in Westerpark en ontmoette Sanne van Chicky Clinics dan ein-de-lijk. Ook ontmoette ik nog meer boardchicks met wie ik in november op wintersport ging lekker spontaan, I like that.

Chicky Clinics

September t/m oktober

Helaas je geld is op.

November / Snowboarden Oostenrijk

De eerste keer echt in Oostenrijk, en daar snowboarden. Stiekem was ik nog niet in Oostenrijk geweest, op een tank quickie van tien minuten na dan. Ik werd gelijk verliefd op de herfst in Oostenrijk. En ik ging uiteraard snowboarden op de gletsjer. Iedereen vond mijn progressie enorm goed, maar als ik de beelden weer nakijk vind ik dat ik totaal niet kan snowboarden en ging ik in december maar eens naar een oefenclinic. Deze maand ging ik ook voor de eerste keer naar Nijmegen voor een meetie met mijn blogbuddies.

Chicky Clinics, snowplanet, clinic, snowboarden, meiden

December / Snowboardclinic + boardmeet

In indoorhal Snowplanet ontmoette ik een paar van de Boardchicks of the month (jaa, sommigen had ik nog niet eerder in RL kunnen zien). Ik kreeg les van Dees Hetzenauer en breidde mijn netwerk van boardchicks weer uit met een meeting met de hoofdredactrice van een boardsports/adventure magazine en oud marketing manager van een boardsport merk say whut? Spannende boardchick dingen gaan in 2015 gebeuren, I’m sure of it! :D

Dat waren mijn reizen, een fantastisch reisjaar. In 2015 zijn er weer 365 blanco pagina’s, zoals Michelle dat zo mooi zegt. Ik ga ook lachen, huilen, springen, knijpen, vallen, opstaan en vooral genieten en mij laten verassen. Ja Michelle, Make it a year to remember! 2015, ik ben er ook klaar voor. Jullie ook?