Na een paar dagen afwezig te zijn geweest ben ik terug! Vol met ideeën voor the upcoming stedentrip naar New York! Na een lange training van bijna 7 weken informatie verwerken (jep it comes with the new job) bleef er weinig (40 uur werken is a bitch!) inspiratie over voor Style Spy, maar ach, dat hoort erbij toch? In deze weken heb ik veel tijd na werk besteed aan werk en vooral ook sporten, research naar een appartementje in New York en is mijn geweldige wielset voor mijn project fixie binnen gekomen! Dit weekend zal ik foto’s gaan maken zodat jullie ook weer up-to- date zijn ;-).

 

That being said, het appartementje in New York is geboekt! Na vele nachtelijke ruzies, waarbij laptops door de kamer zijn gevlogen, zijn we eruit gekomen en gaan we onze week in de wijk Chelsea doorbrengen! Ok just kiddin’, een hotelletje boeken wij met veel liefde, reizen is gewoon tha shit ;-) Maar Chelsea it sure is!

 

Chelsea in het kort

Chelsea is een oude wijk dat ooit in het bruisende hart van Broadway lag. Tegenwoordig vind je er veel schrijvers en kunstenaars en moet je er vooral zijn vanwege de Chelsea Market, een walhalla voor fijnproevers! Ook is er een boulevard in het Hudson River Park en zijn er ’s nachts veel clubs in de wijk de moeite waard. Ideaal om er je verjaardag te vieren!

 

Herken je dat overigens? Dat je twijfelt in wat voor soort wijk je wilt verblijven tijdens je reis? Wij zaten steeds tussen Manhattan en Brooklyn te twijfelen en dan weer tussen een rustige of juist een bruisende wijk, een alternatieve wijk?.. en dan heb je nog je budget.. jaja een hotel zoeken is soms een pain in the ass!

Chelsea New York

Photos//AirBnB

Anyways, Chelsea ligt binnen Manhattan en heeft de wijken Union Square, Meatpacking District(!), Greenwich, Flatiron District, West Village, Hell’s Kitchen enMidtown om de grens aan te geven. Ik denk een mooi begin voor de eerste keer in NY, nee ik weet het zeker, ik heb er zin in!

 

Hoe gaat het met jullie? Nog mooie stedentrips in het verschiet?

 

P.s. ik ga mijn best doen jullie blogs (voor zover jullie die hebben) dit weekend te bezoeken!