Dit weekend was ik op een spy trip naar Dublin. Vliegen dat het was als je in twee dagen zowel Dublin als de Wicklow Mountains wilt zien. Ik zit nu thuis dit artikel te typen en denk “Whut? Did it happen? Did I go there?”. De tijd vliegt zo snel als je een weekendje weg gaat. Maar hey als je fulltime werkt (is 32 uur fulltime?)  moet je je dagen zo zuinig mogelijk indelen. En ach het was prima te doen als je wilt meedoen met de trend: korte vakanties/micro adventures.

Het weekend in een vluggertje:

Donderdag

Luciano (mijn vriend) en ik vlogen donderdagavond na ons werk laat in de avond. We kwamen ’s nachts laat aan in Dublin en onze kamers in het hostel bleken vergeven say whut? Na wat gezeur mochten we in een nood gastenkamertje slapen en kregen we de volgende twee nachten met korting aangeboden. Als je mij kent, weet je dat ik ongelofelijk lui ben en heb ik die deal, ondanks dat ik het een slechte zaak vond dat onze kamers ZOMAAR vergeven waren, maar aangenomen. Wie wil er om 1 uur s’ nachts een nieuw hostel zoeken? Niemand dus. En Evey al helemaal niet. En ach, die man schaamde zich kapot dat zijn collega een foutje had gemaakt. Ik vergaf het hem maar. Ik was ook veel te moe om boos te worden.

Vrijdag

Vrijdag zijn we Dublin ingegaan. We hebben een typisch Iers ontbijtje gehad en zijn gaan spy-en in Dublin. De dag hebben we natuurlijk afgesloten met een Guiness bier (niet zo lekker). Die avond zou ik nog met vriendin Anouk meeten. Zoals je als vaste lezer op Instagram kon zien: ik was in hetzelfde weekend als Anouk van de blog My Delicious Journey en haar vriend in Dublin.

We spotten tegelijk de mooie aanbieding van Ryanair om vanaf Amsterdam naar Dublin te vliegen voor slechts een tientje voor een enkeltje. En we besloten samen met de vriendjes te gaan in hetzelfde weekend (of eigenlijk drong ik mezelf gewoon op in hetzelfde weekend).

Die vrijdagavond in Dublin konden vriendje en ik  na die Guiness en zware donderdagnacht (ja onze lichamen worden officieel oud) niet meer wakker blijven en bleken we die avond dus een beetje incapabel om Anouk te berichten dat we niet konden.

Zaterdag

Zaterdag gingen we met Anouk en haar vriend naar de Wicklow Mountains waar het – typisch Iers- het ene moment waaide en regende en het andere moment zonnig was met regenboog (en unicorns enzo). Verklaart de misty, windy ánd sunny pics!. En natuurlijk hebben we de dag afgesloten met een bier in de ‘P.s. I love you‘ kroeg (wie zegt dat stoere vrouwen niet van ‘P.s. I love you’ houden? :-)). Mocht je dus denken dat ik heel stoer ben, wat ik na aanleiding van mijn blog heeeel vaak hoor, dan moet ik je toch echt teleurstellen.

En nu de misty, windy ánd sunny pics! 

Trinity area dublin

Art Cafe Dublin

Christchurch Dublin

Christchurch Dublin Ireland

Travelblogger Evelyn

Bridge Dublin