Ik haak altijd af als ik een wekelijks overzicht moet maken, ik heb altijd het gevoel dat ik niets heb meegemaakt. En dat heeft natuurlijk alles te maken met mijn scriptie. Deze week is voor mij extra spannend, want ein-de-lijk ligt mijn scriptie bij de tweede beoordelaar en ein-de-lijk kan ik tegen mensen zeggen dat ze mogen vragen naar de stand van zaken. Ik heb iedereen wat buiten de boot gehouden omdat het gewoon vervelend is om elke dag weer dezelfde vraag van verschillende mensen aan te horen “Hoe gaat het met je scriptie?” Vooral van mensen waar het altijd koek en ei is, die het woord vertraging niet in hun vocabulaire hebben. Maar nu wil ik het delen, ik heb nu pas het gevoel dat het klaar is en mochten jullie volgende week ineens niets meer horen.. dan weet je hoelaat het is, positive thinking Evey, positive thinking!

 

Okay, maar deze week in het kort: Eén van de laatste dagen voor het inleveren van de masterscriptie heb ik wat eenzame shotjes gemaakt van mijn werkplek en de kantine waar ik afgelopen zomer het hardst heb gewerkt – wel met studiegenote- onder het genot van icecoffee’s. Echt van het weer genieten kon ik helaas niet. Ik ben daarom ook erg blij dat het deze week mooi weer is, lekker genieten van de zon, af en toe werken in het ziekenhuis, tuinieren, klussen in huis, longboarden tegen het vallen van de avond en natuurlijk een volwassen baan zoeken. En dan heb ik goed nieuws want ik ga in Januari (met mijn bday – a dream comin’ true) naar NEW YORK fuckin CITY! Het is een maand geleden al geboekt, maar ik wou het nog eventjes geheim houden don’t ask me why. Verder heb ik voor volgende week een thema op Style Spy, namelijk Graduating. Dan mogen jullie me volgen in het leven na het afstuderen, what’s next? Voor de foto’s, ga met je muis over de foto voor de omschrijving. Enjoy babes!

Psst ik ben aan het experimenteren om in de middagen/avonden blogposts te plaatsen in plaats van de ochtenden. Wanneer lezen jullie meestal blogposts? (hoeven niet persee de mijne te zijn!)