I’m still there! Het is alleen wat rustig op de blog omdat ik druk aan het afstuderen ben! Het leek me daarom leuk om een Ask me anything post te doen! Ik zag dat Nieke deze post ook doet (Nieke I stole it from ya ;-) en het leek mij altijd al leuk om er een te doen, hoewel ik geen enkele vraag verwacht :P. Maar dan hebben we dat ook weer gehad. Mocht het je toch gaan kriebelen en wil je iets weten over mijn reis door Australië & Azië? Waarom ik roze wielen onder mijn longboard heb, of wat ik bijvoorbeeld studeer? (allemaal heeel interessant ;-). Of wil je een blogpost verzoek doen? Laat dan een comment achter! Happy sunday! Oh and thanks for the 100 followers! Give Away?

Vietnameze verkoopsters

Vietnameze verkoopsters

xoxo

P.s. (1) de blog werkt wat traag – I’m working on it-. (2) be back on your blogs asap!

Update: vind hier de antwoorden over travel