Een week waarin ik veel nieuwe boardchicks ontmoette, nieuwe truukjes onder de knie kreeg en blijkbaar ook stille hints ontving om gezonder te leven. Come and spy with me!

Hoe gaaf is het om mensen met dezelfde passie te vinden, nummers uit te wisselen en beloftes te maken samen te oefenen om beter te worden (het klinkt bijna alsof ik geen vrienden heb :-) In één zin de Longboard @ The Park clinic van Chicky Clinics , afgelopen zaterdag in het Westerpark in Amsterdam. En wat was het leuk! We kregen zelfs les van één van de Boardchicks of the Month die ik eindelijk in het echt ontmoette. Leuheuk! Uiteraard een uitgebreid verslag later! Sorry, gotta wait!

En verder? Kwam er een leuk pakketje binnen: een DIY Mocktail pakket die je – natuurlijk – ook op de blog kan winnen! Want: sharing is caring! Hou de blog deze week dus in de gaten om dit fairtrade pakketje met ingrediënten voor een zomerse mocktailrecept te kunnen winnen! Ook kwam het nieuwe boek van Charlotte (Bodieboost) binnen. Zoals jullie weten ben ik alweer bijna 2 jaar geleden begonnen aan het Bodieboost dieet, helaas niet altijd even consequent en ik ben er uiteindelijk mee gestopt. Ja, luiheid, werk en jokers (voor de insiders). Deze keer ga ik een paar recepten voor jullie reviewen.

P.s. zijn dit hints? Longboarden, gezonder eten? ;-)

Tot slot heb ik eindelijk – oh wat voelt dat fijn – digitale foto’s van onder andere mijn reis in 2007 (!!), jaja typisch Evey, laten uitprinten bij Webprint en opgehangen aan de kledinghangers die ik vorig jaar speciaal voor dit project hebt gekocht bij de kringloop (overigens gewoon te verkrijgen bij Ikea). In het kader van beter laat dan nooit dan maar, of niet? Jajh of najh?

Volgend project: een stabureau voor mijn rsi-klachten en een leuk houten tv meubeltje om mintgroen te verven (a). Het huis begint steeds meer ergens op te lijken na al die tijd, mag ook wel na 2 jaar

Oh p.s voor €0,05 heb je al 10×13/15 cm foto’s en mijn formaat (20×27/30) voor €0,53! Ik vond het vrij goedkoop, maar dan heb ik ook niet meer sinds 2007 foto’s besteld én kreeg ik de foto’s ter review cadeau.