Hey pssst, I’m still alive. Ik heb heel wat leuke onderwerpen om over te bloggen, zoals mijn snowboard adventure van afgelopen week en een winactie in samenwerking met Nikita(like oh my gosh!). En volgende week komt er weer een nieuwe Boardchick of the Month online! Voor nu wil ik jullie mijn Ebay bestelling delen. Ik heb van mijn vriend voor het afstuderen een crank en een witte ketting gekregen en ik heb zelf een wielset besteld! Nu nog op zoek gaan naar een mooi paartje mintgroene(?) bandjes (hoewel er witte bandjes bij zitten, ook mooi toch?) en het begint al een fixed gear te worden. Uiteraard beloof ik jullie foto’s van het project zodra ik de racefiets gestripped hebt. More about that soon. Voor nu: fijne avond en hou de blog in de gaten voor de leuke winactie dit weekend!

Update: benieuwd naar het resultaat? Check hier dan mijn fixie.