Je had het vast al gezien op mijn sociale media en als je een nieuwe lezer bent; Style Spy is nu Lone Drifters! Het is een travelmagazine/blog gericht op sport en reizen. Style Spy als naam past niet meer bij een website over reizen, dus heb ik na een jaar twijfelen de knoop doorgehakt en is de site gemigreerd naar lonedrifters.nl. Best wel een enge overstap, maar het voelt ook goed.

De nieuwe website Lone Drifters zal helemaal in het teken staan van sport en reizen, net zoals Style Spy, maar onder een andere naam en een iets andere insteek. Natuurlijk volgen jullie hoe Lone Drifters de wereld over vliegt, maar wist je dat er nog meer schrijvers voor Lone Drifters zijn? Bekijk al onze schrijvers bij over ons.

Wereldreis update #3

We beginnen nu echt serieus af te tellen naar die wereldreis! Nog iets meer dan 4 maanden en dan gaat Lone Drifters de wereld over driften. Samen met mijn vriend en longboards drift ik de wereld over – voor de geïnteresseerden: met een Rayne Darkside en een Originals Arbiter. Op zoek naar de mooiste plekjes om te (down-hill) longboarden, shredden, en fietsen (vandaar surf, shred, bike & travel dus ;-))

Hawaï here we come!

Na het ticket naar Los Angeles hebben wij er een derde ticket bij: op 25 juli 2017 vliegen wij namelijk van San Francisco naar O’ahu Hawaï. Dreams come true, als je maar hard spaart ;-). Oh wat was het moeilijk, als ik een aantal maanden geleden een goedkoop ticket naar Hawaï zag, om niet al veel eerder naar Hawaï te vliegen.

Maar ik wist natuurlijk allang dat Hawaï onderdeel moest zijn van de tweede wereldreis, dus het wachten wordt gauw beloond! Het is nog niet helemaal duidelijk wat wij precies gaan doen in Hawaï. Maar ik kan wel verklappen dat wij een paar nachtjes in een appartementje Kauai hebben geboekt via AirBnB. Eentje naast de jungle. I’m super excited! De exacte locatie zal ik nadien delen :)

New Zealand!

En na 5 weken Hawaï wordt het waarschijnlijk huilen als we weggaan. Ik kan mij niet voorstellen dat het anders zal gaan. Het is een droombestemming! Maar gelukkig vliegen we door naar Nieuw Zealand; 10 jaar na mijn eerste ‘wereld’reis in 2007, waar ik mijn ticket naar Nieuw Zeeland moest omboeken richting huis, omdat mijn geld op was #successtory.

Hawaï en Nieuw Zeeland staan al zo lang op mijn bucketlist dat ik niet kan wachten om  te genieten van het roadtrip leven! .

Tot slot: kosten tot nu toe

En zoals altijd de  gemaakte wereldreis kosten

Ticket San Francisco naar Hawaï:300.5 p.p.

Ticket van Honolulu naar Christchurch: €317.45 p.p.
Ford Focus USA voor een maand: €814.31/2 via Easyterra
Slapen in Kauai: €634/2 voor ongeveer een week
Hotelletje Oslo voor 1 nacht: ongeveer €90/2
Hostel Honolulu: vooruitbetaling van €42.32/2

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de nieuwe naamkeuze en verhuizing vinden!

Blijf op de hoogte van de reis via onze nieuwsbrief!