Ben je van plan die wereldreis te gaan maken? Weet je niet waar je moet beginnen? Hier vind je praktische informatie over je droomreis! Waar lopen wij tegenaan bij het plannen van onze wereldreis? Hoe pakken wij het reizen aan? Dit en meer ins- & outs en tips van/over onze en hopelijk voor jouw toekomstige wereldreis! Happy traveling!

Een wereldticket boeken

Je bent vast het woord wereldreisticket tegengekomen tijdens je zoektocht naar informatie over het maken van jouw wereldreis. Maar wat is zo’n Around The World Ticket? En waarom zou je een wereldticket moeten boeken? Of waarom juist niet?

Meer over een Around The World Ticket

Een reisbuddy vinden boeken

Yes! Je hebt besloten dat je op reis wilt. Maar met wie ga je op reis? Een reisgenoot vinden is niet zo moeilijk. Je hebt vast vrienden die misschien ook wel met jou door Thailand willen reizen, of heb je er wel eens aan gedacht om online een backpackmaatje te zoeken?

Zo ga je die reisbuddy vinden

De route van je wereldreis plannen

Hoeveel landen ga je bezoeken tijdens je droomreis (liefst alle natuurlijk ;-))? Wat wil je abdoluut gaan doen tijdens je wereldreis en heb je een voorkeur voor de seizoenen (zomer, dôh)? Wij helpen je om dezd en andere vragen voor je te beantwoorden!

Meer over de route van je wereldreis

Wat neem je mee op wereldreis

Wat moet je nou meenemen op wereldreis? En wat niet? Je wilt niks vergeten maar ook zeker niet teveel meenemen. Wij hebben een backpacklijst voor je samengesteld!

Inpaklijst voor je wereldreis

Artikelen van onze wereldreis