Deze dag van de 30 dagen challenge is een uitdaging, want hoe vertel ik over mijn werk zonder prijs te geven waar ik werk? Ik hou mijn werk en blog namelijk liever van elkaar gescheiden. Ik zal deze tag dus zo algemeen mogelijk houden! Hope you don’t mind!

Ik loop parttime stage en werk daarnaast ook parttime. Voor mijn stage doe ik onderzoek naar online media. Voor wie het niet weet, ik volg een master Computer Mediated Communication. Verder werk ik (bijbaan!) bij een online community waar ik onder andere medeverantwoordelijk ben voor gesprekjes met klanten om diensten te verbeteren. Ook doe ik wat redactionele werkzaamheden, maak ik nieuwsbrieven, denk ik mee om de community te verbeteren én doe ik alles wat met computercommunicatie te maken heeft mijn liefde;-). Ik kan een stage echt aanraden, omdat je er echt heel veel kan leren en misschien wel mogelijkheid hebt om te mogen blijven na je studie. Een bijbaan naast je studie is ook echt een must. Zo laat je zien dat je van aanpakken houdt en uit alles kun je ervaringen halen! Zelfs met schoenen verkopen (marketing, klantgericht).

Verder schrijf ik alweer een jaar voor de website Follow Fashion en heb ik 1 dag (excl. Weekend) om thuis aan mijn blog werken. In theorie, want helaas moet ik mijn scriptie ook nog afronden, dus daar ben ik wel zoet mee!


uitzicht op werk tegen 5 uur


mijn bureau zit vol met aantekeningen, losse sieraden, groene thee en crèmpjes


Sinterklaas, afgelopen donderdag

Werk of heb jij gewerkt naast je studie?

Feel free to steal this tag