De zomer geeft mij weer lekker een excuus mij te verstoppen achter een oversized zonnebril en grote flappy hoed. Heerlijk vind ik dat. De ultieme spy outfit. Tsja, ik doe de naam van mijn blog wel eer aan. Dit keer een spy in mijn outfit als het noch warm noch koud is. Het ideale inbetween weer. Perfect om mijn nieuwe items te laten zien.

Mijn rugtasje uit Peru, die ik samen met nog twee exemplaartjes voor mijn moeder en zusje op de markt in Cusco heb gescoord. Geen één is uniek, want zo zegt de verkoopster, ze zijn handgemaakt. Aan de afwerking te zien geloof ik haar best nog wel, maar ik blijf altijd wat huiverig: het zal niet de eerste keer zijn dat ik word opgelicht. Maar ik vind ze prachtig. Een paar dagen ervoor kocht ik een neppe maansteen. Niet dat ik echt geloofde dat het een steen van de maan was, maar het was niet eens een steen, maar een stuk plastic. Tip: bijt er van te voren even in om te controleren of het een steen is ;-)

En dan mijn flappy hoed van de Monki. Eigenlijk is die net een maatje te groot. Ik heb een Asos maatje S hoed die net iets te klein was. En omdat er geen maatje M was dacht ik dat L mij wel zou passen. De L zit verder wel goed maar ik kan er niet mee fietsen, dan waait die meteen af. Klein miskoopje. Iemand nog interesse in een maatje S en L, ik heb ondertussen een nieuwe M besteld.

En dan die oversized bril van Fendi <3 die ik bij Eye Wish Opticiens heb gehaald. Tot nu toe heb ik bijna alleen maar sportieve brilletjes in huis en miste een vrouwelijke brilletje. Regel is wel: bij elk nieuw item moet ik een oud item verkopen. Dus ik heb wat zonnebrillen op Marktplaats staan. Ik was dus op zoek naar een bril die bij mijn skate/boho look zou passen, zoals bij deze hoed of bij een kanten jurkje. Zo eentje waar je je ook achter kan verstoppen als je een keer een slechte dag hebt (tip: draag je geen makeup en vind je dat je er slecht uitziet? Doe dan een zonnebril op). Eyewish heeft mij goed geholpen om een zonnebril uit te kiezen die bij mijn stijl én gezicht past. Iets wat je op het internet natuurlijk niet krijgt qua service. Na een paar dagen kwam ik erachter dat de bril van mijn neus afgleed en heb ik de brilpootjes nog even laten verbogen zodat die weer goed zit. Handig, want als je de bril veel op je hoofd draagt I tend to do that dan rekken je pootjes ook uit. En na een dagje strand kan de bril ook wel een schoonmaakbeurt gebruiken. Ik hou van items op internet kopen, maar ik vergat de voordelen van service in een winkel. Liever online kopen? Ook online kun je stijl advies van een styliste van Eye Wish krijgen.

Op deze foto heb ik lekker weer alles oldskool (ja dat is nu al weer oldskool) in de winkel gekocht.

Wat vind je van de look?