Door de stad cruisen (op roze wielen) is één van mijn favoriete things to do. Of dat nou per fiets, longboard of skatend is, rolling is my life lately! Behalve dat het gewoon hartstikke tof is, verbrand je er ook wat calorietjes mee. Ain’t nothin bad about that, right? Travelling light is voor mij een must, maar als ik op pad ga voor mijn eigen little adventure heb ik altijd een paar musthaves bij me die niet mogen ontbreken. So, What’s in my bag? En nee hoor, roze is niet mijn lievelingskleur ;-)

Backpack inhoud longboarden, rayban bril, moleskine, Roxy

Favourite Roxy sweater for chilly winds
A box of candy tomatoes
Rayban sunglasses
Moleskine notebook of hier

Care plus sunscreen
Bottle of little bubble water
Go Pro Hero 3 (for that maybe-special  moment)
Bag//Brunotti

Wat is jouw ultiem adventure musthave(s)?