Dit is niet de meest originele post, maar wel één die ontzettend leuk was om te maken. Ik vind What’s in my bag blogposts bij anderen altijd leuk om te zien, dus daarom mogen jullie vandaag in mijn tas kijken. Ik bedoel, de blog zou niet Style Spy heten als er niks te spieken valt toch?

De satchel is trouwens van Dress Republic, die ik gebruik als ik mijn A4 notebook niet nodig heb, want normaal gesproken gebruik ik die vooral om notities te maken bij colleges. Ik ben wat lui om een kleiner notebook te kopen, dus als ik een dag op de Universiteit moet zijn, dan breng ik een grote tas mee, zo simpel is dat ;-)

P/Me

So… What’s in my bag?
1. Kleine portemonnee met pailetten
2. Mijn smartphone van HTC
3. Deodorant dat in de Grazia goodiebag zat, van de bloggers masterclass
4. Bare Minerals poeder foundation (kan ik niet zonder!)
5. Make-up Studio lippenbalsem
6. Hema handcreme ( Ik haat droge handen!)
7. Dior oogschaduw pallette (want ik heb geen apart spiegeltje)

P.s. Mijn blog is weer in twee talen beschikbaar!