HOEVEEL ik ook van reizen hou, er is niks beter als thuiskomen in je eigen huisje, met je eigen verzamelde troepjes en slapen in je eigen bed. Home Sweet Home

Nu ik net verhuisd ben is het des te leuker om je huisje in te richten omdat je weet dat je er in ieder geval 5 jaar gaat wonen. De afgelopen 10 jaar ben ik van studentenkamer naar studentenkamer gegaan, ben ik op reis geweest, heb ik weer thuis gewoond, heb ik in tijdelijke kamers van vriendinnen gewoond en uiteindelijk woon ik nu samen met mijn boyfriend in een groot huis met een eigen tuin, dakterras en 2 extra(!) verdiepingen. What a blast!

Alle verzamelde spullen die ik nooit eens ergens kwijt kon, liggen nu op zolder waiting to get unpacked. Nu nog inrichten… Ben je dan nog niet klaar? Hoor ik jullie denken. Nope. De woonbeurs is dan ook mijn antwoord op jullie vraag hoe het met mijn huisje gaat. En natuurlijk heb ik mijn blog als excuus gebruikt om schaamteloos te “windowshoppen” terwijl ik ee-ven rustig aan moet doen na mijn verhuizing.

Bekijk hieronder mijn sfeerimpressie van de woonbeurs in Amsterdam hope you like it!

Foto/All made by Style Spy with permission